SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ägir

Packlista

Packlistan riktar sig främst till våra babysimmare men även minisimmare kan ta inspiration av den.

 

Något som är bra för er minisimmare att veta är att man inte bör ha med cyklop, simglasögon eller armpuffar till lektionen. Vi jobbar i första hand med att skapa vattenvana utan dessa hjälpmedel. Ibland kan vi testa till exempel armpuffar på lektionen men då som ett av många flythjälpmedel och inget som används hela tiden. Då finns det såklart att låna på badet.

Badblöja eller badbyxa?

Bebisen ska ha en speciell badbyxa eller badblöja som håller tätt om barnet skulle bajsa. Det är sällan barn gör det i vattnet, men det kan hända. 

Om du tror att ditt barn har bajsat, lyft upp barnet ur vattnet, påkalla instruktörens uppmärksamhet för hjälp upp ur bassängen och kolla i byxan utanför bassängen. Kom ihåg att badbyxan/blöjan måste vara av rätt storlek så att den håller tätt kring både lår och mage. 

Badblöjor går att köpa på apotek och i välsorterade matbutiker och badbyxor finns att köpa på barnavdelningen i vanliga klädaffärer och så finns det massvis att beställa på nätet. Är ni osäkra på vad ni ska köpa så får ni gärna höra av er så hjälper vi er att hitta rätt. 

 
 
Våra sponsorer