Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simklubben Ägir
Viktig information inför terminsstart
2021-01-22 14:43

OBS! Mycket viktig info om vårens simskola, läs gärna flera gånger.


Hej!


Nu är det inte långt kvar till den efterlängtade terminsstarten. Vi kör igång vecka 5. I och med den nya pandemilagen har det införts kraftiga begränsningar på antalet personer som får vistas i simhallarna. Det innebär att vi kommer behöva göra vissa förändringar för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet denna våren.


För våren 2021 är alla våra simskolegrupper begränsade till max 8 eller 6 deltagare beroende på bad. Det innebär att vi i vissa grupper kommer behöva flytta på deltagare. I de grupper där det finns fler anmälda än maxantalet kommer de som anmält sig allra senast att erbjudas plats i en ny grupp.
Vi kommer också behöva byta tid på vissa grupper, i de flesta fallen innebär detta 10-15min men kan handla om mer. De som berörs av denna förändringen kommer få mejl om det under nästa vecka.
Vi kommer inte tillåta några föräldrar i simhallarna eller omklädningsrummen och det kommer inte vara möjligt att göra några undantag.


Det kommer inom kort att skickas ut ett ytterligare mejl med rutiner för avlämning och hämtning, specifikt för det bad som barnet kommer vara på. Men i korthet innebär de att ledare kommer möta upp barnen i entren till simhallen eller i omklädningsrummen och följa dem in till lektionen. Efter lektionen följer ledaren med barnen ut igen. Endast simskoledeltagare samt instruktörer är tillåtna att gå in i simhallen. Det är viktigt att dessa begränsningarna respekteras för att vi ska kunna hålla igång simskoleverksamheten. 


Hälsningar/ Sk Ägir
Med anledning av Coronapandemin
2021-01-18 11:06

Med anledning av att all verksamhet i Östersunds kommuns simhallar är stängd fram till den 24 januari, samt det faktum att vi också fått en ny Pandemilag som kommer att påverka vår verksamhet så skjuter vi på starten av vårens termin för simskolor och teknikskolor samt vuxenverksamhet  i SK Ägir. 

Så fort vi fått besked från kommunen om när verksamheten kan startas samt vilka restriktioner som gäller så återkommer vi med information till Er, vi räknar med att få besked under denna vecka. Uppskjutningen blir troligen på minst 1 vecka, dvs startar vi tidigast vecka 5. 

Vi ber Er att ha tålamod med den uppkomna situationen, vi kommer att göra allt vi kan för att kunna starta upp en smittsäker och trygg verksamhet så snart det är möjligt.

Vad gäller frågor så ber vi er att avvakta med dessa till dess att vi kommer med uppdaterad information i slutet av denna vecka.


/ Anastasija

2020-12-17 12:53
Emil Nilsson

Niklas Block går vidare till nya utmaningar.

Niklas Block lämnar SK Ägir för att fortsätta sin simtränarkarriär i en av Sveriges absolut mest meriterade och största klubbar - Jönköping SS. Vi önskar Niklas lycka till och vi vill rikta ett stort Tack från föreningen för en i det närmaste livslång gärning i SK Ägirs färger som både simmare och sedan 2014 huvudsakligen som Tränare. Niklas arbetar fram till mitten av mars.

 

Emil Nilsson återvänder och  blir ny Utvecklingsansvarig Tränare i SK Ägir.

SK Ägir hälsar Emil Nilsson varmt välkommen tillbaka till SK Ägir som vår nya tränare. Emil har en lång bakgrund som framgångsrik simmare och tränare i SK Ägir, sedan 2015 har han verkat i en av sverigest mest meriteradde klubbar - Södertörns SS i Haninge/Stockholm. Där har Emil skaffat sig en bred erfarenhet av att arbeta med allt ifrån teknik simmare från 9-10 år upp till seniora Mästerskapssimmare., som grund har Emil har en universitetsutbildning på Idrottsvetenskaplig linje från MIUN.

Emil startar sin tjänst hos oss den 1 januari, vilket innebär att vi får en period där Niklas och Emil arbetar tillsammans i föreningen med kunskapsöverföring och träning.


/ Anastasija 

Nyheter från våra grupper
Babysim&Minisim, 14/01 17:37 
Babysim&Minisim, 09/12 19:13 
Simskola, 09/12 18:25 
 
Våra sponsorer