SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ägir
Babysim- & minisimsgrupper

Vi vill skapa tillfällen i vattnet där barn och förälder får njuta av de stunder av närhet som ofta uppstår i vattnet. Samtidigt går säkerheten som en röd tråd i all verksamhet och, långsiktigt, strävar vi efter att barnet – självständigt - ska kunna ta sig ner i vattnet och under vattenytan, upp till ytan, återvända tillbaka till bassängkanten, gripa tag i och hålla sig kvar vid bassängkanten. I alla babysimkurser bryter vi ner detta övergripande mål i mycket små delar som vi tränar på var för sig för att successivt sätta ihop dem till en helhet.

 

 

Barnets generella utveckling kommer påverka vad vi kan göra i vattnet och hur vi gör det. Under vissa perioder får man avstå från en viss övning och istället fokusera på annat. Under ”utvecklingsfaser” kan man behöva göra övningarna närmare mamma eller pappa. Att fortsätta simma regelbundet och kontinuerligt, men anpassa övningarna utifrån barnets behov, ger ett mycket gott resultat långsiktigt i vattenglada och respektfulla barn.


Babysim & Minisim har 4 omgångar per år.  
Starter = Januari, Mars, Augusti & Oktober.
En omgång är alltid 8 tillfällen, 1 gång per vecka med uppehåll under röda dagar & lov. Man simmar ihop med sin bebis. 

 
Våra sponsorer