SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ägir

Babysim- och minisim

Babysim- och minisim är för våra allra minsta simmare. Här utforskar barn under 4 års ålder vattnet tillsammans med en vuxen. Med sång, lek och olika övningar skapar vi tillsammans trygghet och glädje i vattnet.

 

Under de olika flikarna kan man läsa mer om olika baby- och minisimsgrupper och vår verksamhet. Vill du istället veta mer om vår simskola, teknikskola, vuxenverksamhet, tävlingsgrupper eller allmänt om klubben så hittar du de sidorna i huvudmenyn.

Nu blir det Babysim och Minisim igen!
2024-03-19 13:34

Hej! 

I höst kommer vi att starta upp baby och minisim igen. Men vi tänkte faktiskt smygstarta redan nu! Vi kommer att starta upp två stycken nybörjargrupper i babysim 3-12mån och en blandad minisim grupp 1-3år. Anmälan är redan öppen!

Inget baby- & minisim tills vidare
2022-03-01 13:04

Hej!
Jag har bestämt mig för att ta nya tag och avsluta min tjänst hos Sk Ägir. 

För tillfället finns det inte någon annan som kan ta över baby- & minisimmet och det kommer därför inte att ske några kursstarter i dagsläget.

 

Skulle du eller någon du känner vara intresserade av utbildning till babysimsansvarig? Tveka då inte att höra av er till ansokan@skagir.se

 

/ Anastasija

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer