SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ägir

Välkomna till simklubben Ägir

På våran startsida hittar du allmän information om klubbens verksamhet. Vi håller till på fem badhus i Östersunds kommun och har många olika simgrupper. Vill du läsa mer om våra grupper kan du göra det högst upp på sidan, välj simskola, teknikskola, tävlingsgrupper eller vuxengrupper. 

 

Vi har simskola och simkurser terminnsvis, vår och höst. Vi har även kortare intensivkurser under sommaren och ibland under andra lov. När anmälan är öppen hittar du alla platser på våran bokningssida här.

Resultat från våra tävlingar
2024-02-20 18:00

Ni hittar resultat från våra tävlingar under fliken Tävlingar och Resultat

 

Resultat

KM2 & Treudden2 - 2024
2024-02-20 18:00
Vi är glada att kunna bjuda in till KM-Treuddentävlingar som genomförs vid tre tillfällen varje termin.
 
Nästa tillfälle är den 18 Mars.
Insim startar kl.1700, själva tävlingen startar kl.1800 och brukar pågå till ca 1930.
Inbjudan kommer vanligtvis ca en vecka innan tävlingen.
 
Treudden-grenar är för de mer ovana simmarna som vill prova på tävlingsmomentet med ett reducerat regelverk och få följa sin utveckling. Vid insimmet, före tävlingen, kommer tränarna informera om tävlingsrutiner som startsignaler osv. För varje simsätt och sträcka finns tre stipulationstider, brons, silver och guld. När guldtiden är uppnådd på en 25 m sträcka övergår simmaren till att simma 50 m och sedan vidare till att simma grenar på 100 m.
KM-grenar går med fullt regelverk och om möjligt med sanktionering, vilket innebär att resultatet skickas in till Svenska simförbundet. 
 
KM/Treudden tävlingarna är även öppna för deltagare från andra föreningar än SK Ägir.
Nyheter från våra grupper
Tävlingsgrupper, 20/02 18:00 
Tävlingsgrupper, 20/02 17:53 
Vuxengrupper, 24/11 13:49 
 
Våra sponsorer