SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ägir
Välkomna till simklubben Ägir

På våran startsida hittar du allmän information om klubbens verksamhet. Vi håller till på fem badhus i Östersunds kommun och har många olika simgrupper. Vill du läsa mer om våra grupper kan du göra det högst upp på sidan, välj simskola, teknikskola, tävlingsgrupper eller vuxengrupper. 

 

Vi har simskola och simkurser terminnsvis, vår och höst. Vi har även kortare intensivkurser under sommaren och ibland under andra lov. När anmälan är öppen hittar du alla platser på våran bokningssida här.

Anmälan till höstens kurser öppnar
2023-06-22 18:39

Platserna till höstens kurser släpps lördag 24 juni kl. 12.00 med förtur för våra nuvarande simmare och lördag 1 juli kl. 12.00 öppnar bokningen för alla. 

 

Vi har simskolegrupper, teknikgrupper och vuxengrupper. Anmäler gör ni på våran bokningssida.

 

För de barn som redan vill simma i sommar finns det fortfarande platser kvar till vår sommarsimskola.

Billmate byter namn
2023-04-06 11:43

Vår betalleverantör Billmate kommer den 12 april 2023 att byta namn till Qvickly. För oss som förening och er som medlemmar innebär det ingen förändring, förutom en ny logga på avierna som går ut. Företaget bakom är detsamma som förut, bara med ett nytt namn och en ny logga.

Nyheter från våra grupper
 
Våra sponsorer