SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ägir
Välkomna till simklubben Ägir

På våran startsida hittar du allmän information om klubbens verksamhet. Vi håller till på fem badhus i Östersunds kommun och har många olika simgrupper. Vill du läsa mer om våra grupper kan du göra det högst upp på sidan, välj simskola, teknikskola, tävlingsgrupper eller vuxengrupper. 

 

Vi har simskola och simkurser terminnsvis, vår och höst. Vi har även kortare intensivkurser under sommaren och ibland under andra lov. När anmälan är öppen hittar du alla platser på våran bokningssida här.

Ägirs Tränare Slutar
2023-05-26 12:25

Alessandro Canciamilla som varit ungdomstränare i klubben sedan årsskiftet kommer att flytta hem till Italien igen, vi tackar honom för denna tid där han bidragit med ny kunskap och engagemang, vi önskar honom all lycka i hans fortsatta tränarkarriär.

 

Ägir kommer att lösa tränarfrågan internt den närmaste tiden.

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Billmate byter namn
2023-04-06 11:43

Vår betalleverantör Billmate kommer den 12 april 2023 att byta namn till Qvickly. För oss som förening och er som medlemmar innebär det ingen förändring, förutom en ny logga på avierna som går ut. Företaget bakom är detsamma som förut, bara med ett nytt namn och en ny logga.

Nyheter från våra grupper
Tävlingsgrupper, 26/05 12:30 
Tävlingsgrupper, 23/05 12:38 
Teknikskola, 23/05 12:32 
 
Våra sponsorer