SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ägir
Välkomna till simklubben Ägir

På våran startsida hittar du allmän information om klubbens verksamhet. Vi håller till på fem badhus i Östersunds kommun och har många olika simgrupper. Vill du läsa mer om våra grupper kan du göra det högst upp på sidan, välj simskola, teknikskola, tävlingsgrupper eller vuxengrupper. 

 

Vi har simskola och simkurser terminnsvis, vår och höst. Vi har även kortare intensivkurser under sommaren och ibland under andra lov. När anmälan är öppen hittar du alla platser på våran bokningssida här.

Bokningen till vårens kurser är öppen!
2023-11-24 13:16

Hej alla! Nu är bokningen till vårens kurser öppen med förtur för de som simmat med oss under höstterminen. Bokningen blir tillgänglig för alla den 1a december. 

 

Vi erbjuder simskolegrupper, teknikgrupper och vuxengrupper. Ni anmäler er via vår bokningssida

 

Hoppas vi syns i vår! 

Nu blir det ändringar i vår Klubbshop.
2023-11-15 20:30

Till årsskiftet kommer vi gå från TYR som klubbens märke och leverantör av profilkläder. Det beror bland annat på att NSS, generalagenten, kommer avsluta sitt avtal med TYR. Vi har fortsatt möjlighet att beställa från tyrsverige.se och tyrteam.com till mitten av december.

 

Vi är nu i sluttampen på det nya upplägget och vi kommer snart göra våra beställningar via ett företag här i Östersund, med webshop och möjlighet att hämta produkter på plats. Klubbens märken kommer bli Arena för det mer simspecifika, som parkas, ryggsäck osv och Craft för övriga produkter. Arena och Craft ska vi försöka hålla oss till när vi representerar klubben, som vid ex prisutdelningar. Det kommer även finnas sk noname märken som billigare alternativ för exempelvis tröjor som man kan använda i skolan, träningar osv.

 

Vi har också en rabattkod på klubbensport.se där vi får 20% rabatt på delar av deras utbud

 

mer info på vår Klubbshop

Nyheter från våra grupper
Vuxengrupper, 24/11 13:49 
Teknikskola, 24/11 13:44 
Simskola, 24/11 13:30 
 
Våra sponsorer