SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ägir

Välkomna till simklubben Ägir

På våran startsida hittar du allmän information om klubbens verksamhet. Vi håller till på fem badhus i Östersunds kommun och har många olika simgrupper. Vill du läsa mer om våra grupper kan du göra det högst upp på sidan, välj simskola, teknikskola, tävlingsgrupper eller vuxengrupper. 

 

Vi har simskola och simkurser terminnsvis, vår och höst. Vi har även kortare intensivkurser under sommaren och ibland under andra lov. När anmälan är öppen hittar du alla platser på våran bokningssida här.

Bokningen till intensivsimskola och teknikkollo är öppen!
2024-04-19 12:00

Nu har vi släppt platserna till sommarens intensivsimskola och teknikkollo med förtur till de som simmat med oss under vårterminen. Torsdag 25/4 kl. 12.00 öppnar anmälan för alla.

Vi startar Babysim och Minisim igen
2024-03-19

Hej!

I höst startar vi upp Babysim och Minisim igen. Men vi tänkte redan nu smygstarta med tre grupper efter påsk. Är ni intresserade av Baby och Minisim kan ni läsa mer här

Nyheter från våra grupper
Teknikskola, 19/04 12:00 
Simskola, 19/04 09:31 
 
Våra sponsorer