SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ägir
Välkomna till simklubben Ägir

På våran startsida hittar du allmän information om klubbens verksamhet. Vi håller till på fem badhus i Östersunds kommun och har många olika simgrupper. Vill du läsa mer om våra grupper kan du göra det högst upp på sidan, välj simskola, teknikskola, tävlingsgrupper eller vuxengrupper. 

 

Vi har simskola och simkurser terminnsvis, vår och höst. Vi har även kortare intensivkurser under sommaren och ibland under andra lov. När anmälan är öppen hittar du alla platser på våran bokningssida här.

SK Ägir söker Simtränare till vår ungdoms- & juniorverksamhet !
2022-09-26 15:27

Nu söker vi en simtränare till Ägir, vill du anta en ny utmaning och arbeta i en växande förening där du har stora möjligheter att själv påverka ditt arbete - läs vidare nedan och kontakta oss för mer info !

 

Ungdoms- och Juniortränare Sk Ägir.pdf

Lovande säsongspremiär för Sk Ägir på Masdoppet i Borlänge !
2022-09-12 13:52

I helgen var det säsongpremiär för SK Ägir i Borlänge med en trupp på 15 simmare blev det många fina simningar. Några som stack ut var Emelie Betzel på 400 & 800 frisim. Alva Forsberg tog stora kliv framåt på 50 & 100 ryggsim, samt Julia Johansson som radade upp fina simningar på både frisim och medley. Bland de allra yngsta simmarna visade Hanna Eliasson & Scott Wikström stor simmarglädje med fina simningar på såväl frisim, ryggsim som bröstsim.

Höjdpunkterna på tävlingen var ananrs de många lagkapperna där Ägir utmärkte sig med fina simningar i alla klasser och flera segrar i den yngsta damklassen. 

Näata tävling blir sannolikt TYR -Cup i Sundsvall 1-2 oktober.

För resultat se länk nedan.

IC Control LiveTiming - Masdoppet 2022

Nyheter från våra grupper
Simskola, 23/03 12:55 
 
Våra sponsorer