SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ägir
Klubbkläder

Rabattkod på Klubbensport

För att utnyttja vår rabattkod på Klubbensport måste ni registrera er som kund på deras webshop tillsammans med rabattkoden. Efter det  presenteras rabatten direkt för respektive produkt i webshopen.

 

https://www.klubbensport.se/

 

Rabattkod: AGIR23

 

Kommande ändringar.

Till årsskiftet kommer vi gå från TYR som klubbens märke och leverantör av profilkläder. Det beror bland annat på att NSS, generalagenten, kommer avsluta sitt avtal med TYR. Vi har fortsatt möjlighet att beställa från tyrsverige.se och tyrteam.com till mitten av december. Ett nytt upplägg med en lokal leverantör är snart klart.

 

Simklubben ÄGIRs webshop

I samarbete med TYR tillhandahålls Simklubben Ägirs profilkläder. Du hittar sortimentet av profilkläder via följande länk https://tyrteam.com/sk-agir/

Beställning sker löpande och ordinarie leveranstider kan variera från några dagar till mellan fyra och sex veckor, några enstaka produkter kan ha längre leveranstid. Notera att allt du beställer kommer samtidigt, dvs även de produkter med kort leveranstid.

Information om storlekar får du när du klickar på respektive produkt. Har du specifika frågor om produkterna så maila: info@tyrnordic.com

 

Det finns viss utrustning i webshopen men tänk på leveranstiden och att allt levereras samtidigt.

Skapa en användare för att komma åt och kunna beställa i webshopen.

 

TYR webshop

Genom samarbete med TYR så kan alla medlemmar i Sk Ägir beställa sim-artiklar från TYR-Sveriges webshop med 25% rabatt.

Ange rabattkoden AGIR14E vid beställning för att få rabatten. Webshopen når ni via http://tyrsverige.se/

 

Ägirs tävlingsbadmössa köper ni som vanligt via kansliet eller av tränare på baden.

OBS! Om ni vill beställa profilkläder med ert namn på så rekommenderar vi att ni kontaktar tränare eller kansliet för att vi ska få det enhetligt. Övriga frågor kontakta Simklubben Ägirs kansli på simskola@skagir.se.

 
Våra sponsorer