SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ägir

Tävlingsprogram

Preliminärt program för tävlingar  SK Ägir våren 2024

Till höger är preliminärt tävlingsprogram för SK Ägirs simmare våren 2024(klicka för större bild). Notera att justeringar kan ske, inbjudningar skickas ut separat för varje evenemang.

Egenavgifterna är preliminära och fastställd egenavgift kommer bifogas med tävlingsinbjudan.

Viktigt att notera är att en tävlingsanmälningsavgift, som ej återbetalas vid sjukdom eller annan frånvaro från tävlingen, kommer att tas ut för bortatävlingar.

Denna tävlingsanmälningsavgift är på 250 kr och ingår i egenavgiften.


  

Vi kommer att fortsätta köra KM/Utmanaren på måndag kvällar i Brunflobadet enligt tidigare koncept, vi bedömer att det blir enklare för såväl simmare som föräldrar/funktionärer om vi arrangerar den på vardagar då vi disponerar hela badet.

 

 

 

Vid anmälan av simmare och föräldrar till simtävling gäller följande:

Vid tävlingar utanför Östersunds kommun uttages vid anmälan av simmaren en anmälningsavgift om 250kr som är ej återbetalningsbar. Den del av anmälnings/tävlingsavgiften som är överskjutande 250kr är avbokningsbar fram till tre dagar före avresa för simmaren.

När resa, mat och/eller logi erbjuds till medföljande föräldrar är denna avgift bindande direkt vid anmälan och kan ej avbokas.

 

/Styrelsen i SK Ägir

 
Våra sponsorer