SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ägir
KM & Utmanartävlingar
Vi är glada att kunna bjuda in till KM-Utmanartävlingar som under höstterminen 2020 genomförs vid tre tillfällen. 
Utmanar-grenar är för yngre simmare som vill prova på tävlingsmomentet och följa sin utveckling. För varje simsätt och sträcka finns tre stipulationstider, brons, silver och guld. När guldtiden är uppnådd på en 25 m sträcka övergår simmaren till att simma 50 m och sedan vidare till att simma KM-grenar som genomförs över 100 m och om möjligt med sanktionering vilket innebär att resultatet skickas in till Svenska simförbundet. 
KM/Utmanartävlingarna är öppna för deltagare från andra föreningar än SK Ägir.
 
 
 
 
Med anledning av samhällsutvecklingen och den oro som finns kring Covid-19 så har SK Ägir beslutat att ställa in KM/Utmanartävling den 16/3 i Brunflo. Observera att Ordinarie verksamhet i simskolor, teknik- och -träningsgrupper Ej påverkas av detta beslut. 
Med vänlig hälsning, 
Dennis Wikström Klubbchef i SK Ägir
KM/Utmanartävlingar
Vi är glada att kunna bjuda in till KM / TYR-Utmanartävlingar som under höstterminen 2019 genomförs vid tre tillfällen. 23/9, 21/10 och 25/11. Nytt för denna termin är att vi genomför tävlingarna på måndag kvällar. Utmanar-grenar är för yngre simmare som vill prova på tävlingsmomentet och följa sin utveckling. För varje simsätt och sträcka finns tre stipulationstider, brons, silver och guld. När guldtiden är uppnådd på en 25 m sträcka övergår simmaren till att simma 50 m och sedan vidare till att simma KM-grenar som genomförs över 100 m och om möjligt med sanktionering, innebär att resultatet skickas in till Svenska simförbundet
 
Våra sponsorer