SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ägir

Jobba hos oss

Har du ett brinnande intresse för jobb med barn? Eller kanske är du en tidigare simmare som vill föra intresset vidare?
Hos oss kan man börja jobba redan från 15 år, som assisterande simledare.

SK Ägir erbjuder simskola, teknikskola, simträning samt vuxengrupper alla terminer!

Vi söker därför babysiminstruktör, simskoleledare samt tekniktränare!

Våra duktiga simlärare utgår från simförbundets "simlinje" men sätter sin egen prägel på kurserna utifrån den egna personligheten. Vi lägger stor vikt på att våra simlärare är goda förebilder och föreningen som helhet arbetar mot all form av mobbning. Simlärarna jobbar för att familjerna ska känna sig väl mottagna och få givande och lustfyllda stunder i vattnet. Gemensamt för alla kurser är att du, som simlärare, är familjernas trygghet och kunskapskälla. Detta måste förvaltas väl. Det är ett ansvarsfullt jobb och fantastiskt roligt!

Vart jobbar man?
Östbergsbadet, Sollidenbadet, Storsjöbadet, Brunflobadet eller Litsbadet beroende på vilken verksamhetsdel du vill engagera dig i.

Hur mycket jobbar man?
1-4 pass i veckan. Ett "pass" kan vara mellan 1,5 timmar och 5 timmar långt, beroende på vilken anläggning och dag man jobbar. Man arbetar samma dag och plats under hela kursperioden. Man kan också börja jobba som vikarie, dvs utan egna pass men stå med på vikarielistan.
Vi har en kursperiod på våren och en på hösten, båda à 14 tillfällen. Utöver ordinarie terminer finns även 2 omgångar med sommarsimskola där vi alltid behöver både simassistenter & simskolainstruktörer.

Utbildning!
Vi utbildar våra ledare enligt Svenska Simförbundets utbildningsstege. Dessa utbildningar kan ligga olika i tiden och därför erbjuder vi också interna utbildningar. Innan du börjar som anställd hos oss så erbjuder vi också en simlektion för att gå igenom och lära sig hur man själv simmar i första hand. HLR-utbildning anordnas också av oss.
Som simskoleinstruktör förutsätts du delta i de utbildningar som erbjuds. Du behöver inte vara en elitsimmare men bör behärska bröstsim samt ryggcrawl och crawl vilket vi hjälper till med. 


Du får
 nödvändig utbildning av oss
 vara aktiv i en växande förening som vågar ha visioner
 ett fantastisk stimulerande jobb med direkt feed-back från ärliga barn
 möjlighet att praktisera och utveckla dina ledaregenskaper
 ett ansvarsfullt jobb där du blir en förebild att leva upp till

Vi söker dig som...
 vågar ta plats, vågar vara en förebild och vågar vara en ledare
 vill ha ett extrajobb som är förlagt till kvällar och/eller helger (ca 3h/vecka)
 som vill ha en arbetsplats som är i Östersund samt Brunflo
 som vill avsätta en eftermiddag eller en helgdag per vecka

Har du körkort samt tillgång till bil är det mycket meriterande men inget krav alls.

Maila in ditt CV samt personliga brev till simskola@skagir.se vid frågor eller intresse!

 
Våra sponsorer